10 motive pentru care momentan voi amâna vaccinarea contra COVID 19 :

  1. Vaccinul nu a fost testat îndeajuns, fiind refuzat in acest moment de 60-70 % din personalul medical, inclusiv virusologi, din Germania, UK si USA, Australia, Japonia, Noua Zeelandă. Daca personalul medical refuza și amână vaccinul arnm, de ce un om simplu ca mine, l-ar accepta ?
  2. Citând OMS : “Cei vaccinati transmit virusul”. Vaccinul nu ii protejează absolut deloc pe cei din grupurile vulnerabile care nu pot fi vaccinati ( copii, femei însărcinate, batrani, cei incompatibili cu vaccinul ) sau cei care nu isi doresc vaccinarea. Aici amintim declaratiile in unanimitate ale oamenilor de stiinta care au spus exact ca si cei care fac vaccinul vor avea o forma ușoară a bolii, sau vor fi asimptomatici. In concluzie vor fi purtătorii virusului, vor răspândi boala mai departe celor care nu vor putea fi vaccinați sau celor care nu vor dori asta. Aici scoatem din calcul ipoteza celor pro vaccinare conform careia daca nu te vaccinezi nu ii protejezi pe ceilalti, sau nu iti pasă. Imunizarea colectivă prin vaccinare nu reprezinta pentru mine un argument mai puternic decat reacțiile vaccinului si/sau a virusului in cauza.
  3. Tehnologia ARNm este utilizată in premiera mondială. Această tehnologie pe care o gasim explicată pe site-ul oficial Moderna, unde ni se spune clar că aceasta tehnologie de vaccinare este ca un software instalat codului nostru genetic ( ADN ). De ce tocmai acum asta ? la un virus cu o mortalitate putin mai mare decat gripa sezoniera, unde efectele adverse ale vaccinului in faza de testare si prima faza de vaccinare au fost mai agresive si mai grave decat efectele COVID 19. Aici as vrea sa amintesc de persoanele vaccinate in perioada scurta de testare, de medicii sau asistenții care au suferit efecte adverse mai grave decat cele ale virusului Covid 19, sau care chiar au murit imediat dupa acest vaccin.
  4. Pentru ca nu isi asuma nimeni din mediul stiintific si sistemul medical un eventual eșec al acestui vaccin, totul căzând pe umerii celor vaccinati care nu vor fi acoperiți de asigurările medicale pentru o eventuală problema asociată acestui vaccin. Aici mă intreb de ce presiunea asta enormă pentru a te vaccina contra unui virus care a avut o rată de recuperare a celor bolnavi de 99.9%, când sunt atâtea probleme cu acest vaccin ?! Probleme si reacții adverse mai mari de la vaccin decat de la virusul in sine.
  5. Pentru obligativitatea de a semna inainte de vaccinare că esti de acord, esti constient si informat, cu acest vaccin sau cu eventualele efecte adverse ale acestuia. Pentru ca inainte de vaccinare iei la cunoștința ca ai habar despre riscuri, stii ce faci si iti asumi in totalitate un eventual eșec al științei si al tehnologiei. Aici menționând ca multi dintre cei care fac vaccinul acesta nu au nici o noțiune de medicina sau genetica, semnează ca primarul, in alb, asumându-si toate riscurile pe care NU si le asuma producătorii de vaccinuri, oamenii de stiinta care au creat vaccinurile sau medicii. Pentru ca nimeni nu stie efectele pe termen mediu si lung.
  6. Pentru ca este o afacere uriasă in spate promovată pe ideea ca vaccinandu-ne ne pasa de ceilalti, sau ca ii salvam pe ceilalti. Sa nu fim ipocriți ca ne pasa de cei de langa noi atunci cand facem vaccinul. Adevarul e ca ne pasa de aspectul financiar, divertisment, vacanțe, mall-uri, festivaluri, aparențe si revenirea la minciuna libertății de dinainte de pandemie. Ne pasa doar de noi, fiecare in parte. Ne pasă sa fim cat mai multi in aceasta mare turmă globală, totul pentru un confort mental individual, egotic si lacom.
  7. Pentru ca exercitii biologice de genul acesta au avut loc cu zecile in trecut, in special in marile războaie mondiale, unele dintre ele fiind dovedite a fi greseli enorme ale științei si biotehnologiei. Aducem aminte de genocidul promovat de nemți si oamenii de stiinta din spatele nazistilor.
  8. Pentru ca isteria, daunele si traumele emotionale ale acestei perioade, in special la copii, nu vor putea fi recuperate doar cu un vaccin.
  9. Pentru ca este primul vaccin promovat si susținut de Biserica Catolica si Biserica Creștin Ortodoxa. ( din ce știam până in acest moment, biserica refuză ideologiile promovate de lumea științifică, fiind la poluri opuse, majoritatea oamenilor de știință fiind atei ). Nu înțeleg de unde până unde această intervenție a Papei si a mai marilor bisericii in această situatie. Pai dacă cei pro vaccinare sau medicii susținători ai vaccinului, repetă in continuu că ar trebui să ii lasam pe specialiști sa se exprime si ar trebui sa ascultăm sfatul specialiștilor din sfera pro vaccinare, de ce specialiștii in religie s-ar exprima in materie de știință pură, tocmai acum ?
  10. Pentru ca, dupa parere mea, prin acest vaccin, prin aceasta tehnologie de vaccinare, ne luam la trântă cu ceea ce ne-a creat si ne-a dăruit viața. Ne intoarcem impotriva Naturii. Intervenim in relația pe care o avem cu noi, cu sistemul nostru imunitar, in mod natural, de milioane de ani.

 

P.S. : Nu sunt impotriva celor care se vaccinează, vaccinarii sau a vaccinurilor, nu sunt impotriva tehnologiei, științei sau medicinei. Respect decizia celor care vor sa se vaccineze. Respect lumea medicală și științifică.

De aceea vă rog să imi respectați si părerea mea informată, in legătură cu ce se întâmplă in interiorul corpului meu, in intimitatea mea, in viata mea privată.

In cazul acestei campanii de vaccinare am mari semne de intrebare si nesiguranță. Am mai multe motive, argumente, spre a amâna vaccinarea.

Implicit voi amâna vaccinarea pe o perioada de timp egală cu noi teste ale aceste tehnologii de vaccinare, ale vaccinului si noi rezultate clinice ale celor vaccinați.

Inainte de aceasta pandemie, un vaccin era testat minim 5-7 ani, pentru niste boli mult mai grave decat C19.

Pe lângă articolele de mai sus, vă voi lăsa cateva documente și link-uri din care m-am informat in ultima perioada. Sunt o parte din ele.

Puteti descoperi si singuri mai mult.

Fiind o părere personală studiată îndelung, cu dovezi clare, nu voi raspunde la hateri si alte răutăți gratuite.

https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/scenario.html

https://www.modernatx.com/mrna-technology/mrna-platform-enabling-drug-discovery-development

www.nommeraadio.ee › RRSPDFWeb resultsScenarios for the Future of Technology and International Development

https://www.rockefellerfoundation.org/wp-content/uploads/1b8843cc-0d4c-4d5e-bf35-4c7b2fbbb63d-the.pdf

https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/pubs_archive/pubs-pdfs/2017/spars-pandemic-scenario.pdf

http://documents1.worldbank.org/curated/en/993371585947965984/pdf/World-COVID-19-Strategic-Preparedness-and-Response-Project.pdf

https://www.weforum.org/agenda/2016/11/how-life-could-change-2030/

https://lbry.tv/@Truth_Comes_to_Light:6/Bill-Gates—The-deleted-documentary—Copy:5

https://prepareforchange.net/2021/01/11/yes-bill-gates-said-that-heres-the-proof/

https://pdf.usaid.gov/pdf_docs/PCAAB500.pdf

https://larouchepub.com/eiw/public/1981/eirv08n10-19810310/eirv08n10-19810310_028-the_haig_kissinger_depopulation.pdf

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search