Cine suntem ?

COSMIN

Founder / Yoga Teacher
E-RYS 500 hr / Ayurveda
Therapist

Andra Geosanu

 

Fondator/ Ashtanga Vinyasa Yoga Teacher RYS 500hr / Health Coach

Crescand intr-o familie cu trecut sportiv, decizia de a deveni profesor de educatie fizica si sport si-a urmat cursul natural, iar practicarea atletismului a contribuit esential in tot ceea ce aveam sa realizez.

Am urmat cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport, insemnand 3 ani de facultate si 2 ani de Master, cu specializari pe Natatie, Nutritie, Atletism si Biomecanica.

Toate acestea m-au adus la varsta 21 de ani in cadrul sistemului de invatamant, ajungand profesor de educație fizica si sport la Scoala Gimnaziala nr 112, din Bucuresti.

Petrec 6 ani minunati alaturi de copii, cu bucuria si inocenta lor contagioase care de cele mai multe ori imi schimbau zilele. Insa lipsea ceva, puteam modela corpul, caracterul, dar nu si sufletul. Zâmbetul ascundea de cele mai multe ori povesti pe care nu le puteam intelege prin prisma studiilor universitare si a experientei.

Era un puzzle cu cateva piese lipsa. Am imbratisat noi sporturi, nenumarate specializari si cursuri.

Antrenor de Atletism, antrenor de Fitness, colaborez cu CSM BUCURESTI in pregatirea copiilor pentru Rugby-Tag si avem rezultate notabile. 

Schimb Bucurestiul cu orasul Piatra Neamt.

Schimb orele din trafic si asfaltul fierbinte pe carti, aer curat, mancare organica si astfel, putin cate putin, incep sa descopar lucruri noi in interiorul meu.

Incep sa fac cunostinta cu mine. Agitatia orasului Bucuresti inca se simtea, nelasandu-ma sa ma bucur de tot. Ceva lipsea in continuare.

Impreuna cu sotul meu punem bazele health brandului Miscarea de Piatra. Un concept care nu doar antreneaza, slabeste si lucreaza cu oamenii, ci merge in interior si schimba printr-un mod diferit de educatie, echilibrul fizic, mental, emotional si spiritual, adultii si copiii.

Calatoria in India era inevitabila. Aici, studiez alaturi de profesori de renume international, Roshan Singh la scoala Rishilesh Yog Peeth, Yogi Sunil Sharma si Yogi Kamal Singh la scoala Tattvaa Yoga Shala.

Alaturi de acestia pun bazele unei noi practici personale cu un curs 200 de ore de Hatha Yoga traditionala si un curs 300 de ore de Ashtanga Yoga traditionala.

Nu au fost doar simple cursuri intense, ci experiente care imi ofera o baza solida in Asana, Pranayama, Yoga Nidra, Ayurveda, Meditatie, Filosofie, Biomecanica si Aliniament. Tot ce invatasem si experimentasem pana a ajunge in India era resetat la aproape 0.

Le ofer din experienta sportiva, experienta de profesor si antrenor si practica personala in Yoga si Ayurveda atat adultilor, cat si copiilor.

Articole Populare

Alege programul potrivit nevoilor tale.

Sustine

calatoria noastra

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si patreaza legatura cu noi!

Start typing and press Enter to search