Cine suntem?

ANDRA

Owner / Ashtanga Vinyasa
Yoga Teacher RYS 500hr /
Health Coach

Cosmin Constantin Cobuz

 

Fondator/ Yoga Teacher E-RYS 500 hr / Ayurveda Therapist

Dupa 20 de ani de sport de performanta, Handbal, cu o cariera in tara si in strainatate, intru in industria wellness-fitness ca antrenor de fitness, renuntand astfel la cariera sportiva.

Inceputul a fost limitat la antrenamente de grup si antrenamente personale, timp in care descopeream, la cei cu care colaboram, faptul ca dincolo de ideea de antrenament sau miscare, exista un stil de viata care influenteaza absolut tot. Iar abordarea ar trebui sa fie una holistica, adaptata fiecarei persoane in parte.

Motivatia unei schimbari, ma duce spre antrenament functional si nutritie, ajutat de diferite cursuri din domeniu.

Descopar aici, aceeasi bula care ma prinsese nu cu mult timp in urma. Simteam ca din toata povestea cu miscarea, nutritia si stilul de viata sanatos, lipseau foarte multe elemente.

Printr-o chemare foarte puternica, incep sa predau clase de Hatha Yoga, iar de aici totul se schimba complet.

Ajung in India, unde studiez in cursuri intense, Ashtanga Yoga, Pranayama, Mantra, Meditatie, Yoga Nidra, Filosofie si Asana cu Yogi Sunil Sharma si Yogi Kamal Singh la Tattvaa Yoga Shala in Rishikesh.

Tot in India, Rishikesh, alaturi de Swami Narayanananda – Dr Jose Rugue Ribeiro Junior, din Brazilia, in cadrul cursului Psihologia, Cosmologia Yoga si Ayurveda, in Parmarth Niketan Ashram si Anand Lok.

In Suddha Sabha Ashram, Brazilia, alaturi de Dr Rugue Ribeiro, studiez Ayurveda, Suddha Raja Yoga, Meditatia si scripturi Sanatana Dharma, pe o linie de Yoga numita Suddha Dharma Mandalam.

Tot in Brazilia alaturi de Gil Moraes Kehl, incep sa pun bazele masajului Marma si a studiului plantelor din Ayurveda.

Terapia si Nutritia Ayurvedica, alaturi de Dr Munillal Maurya – Hemadri Ayurvedic Center, Rishikesh, in Parmarth Niketan Ashram.

Aliniamentul Asana Yoga in stilul lui B.K.S Iyengar, alaturi de Usha Devi, cea care a studiat direct cu B.K.S Iyengar.

Alaturi de maestrul Andre Riehl, unul dintre cei 3 maestri din lume care pot preda Nidra Yoga, incep studiul pe o durata de 4 ani, in care aprofundez una dintre cele mai pure si nediluate forme de Yoga.

Pe langa aceste cursuri intensive de lunga durata, 2-3 luni, am mai participat la diferite cursuri de weekend, de meditatie, Ashtanga Yoga, Pranayama, Asana, Vedanta, Ayurveda, nutritie si coaching.

Dupa aceste experiente, imi schimb complet stilul de viata si aplic prin practica personala, zi de zi, un nou stil de viata, dupa principiile Yoga si Ayurveda, pe care tocmai le studiasem.

Construiesc alaturi de sotia mea, conceptul Miscarea de Piatra, un health brand, care cuprinde un studio de Yoga cu servicii de terapie si nutritie Ayurveda, plus un studio de fitness cu tehnologia EMS, cu motivatia de a oferi o schimbare din experienta si practica proprie.

O schimbare sustenabila fata de natura, holistica, cu tendinta de educare si coaching.

Cu un impact pozitiv asupra naturii, a sanatatii fizice, mentale, emotionale si spirituale.

Nu doar de vanzare a unor informatii, produse sau tehnici fara niciun rezultat, cu efecte negative, care ne intorc mereu la aceleasi si aceleasi probleme.

profil-2a

SILVANA

Consultant certificat lactatie
consiliere pre&post natala

profil-1

MARIUS

Antrenor personal&grup

Articole Populare

Alege programul potrivit nevoilor tale.

Sustine

calatoria noastra

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si patreaza legatura cu noi!

Start typing and press Enter to search