Cine suntem?

ANDRA

Owner / Ashtanga Vinyasa
Yoga Teacher RYS 500hr /
Health Coach

Cosmin Constantin Cobuz

 

Fondator/ Yoga Teacher E-RYS 500 hr / Ayurveda Therapist

Dupa 20 de ani de sport de performanta, Handbal, cu o cariera in tara si in strainatate, cu 4 titluri de campion național în România și unul în Belgia, intru in industria wellness-fitness ca antrenor de fitness, renuntand astfel la cariera sportiva.

Inceputul a fost limitat la antrenamente de grup si antrenamente personale, timp in care descopeream, la cei cu care colaboram, faptul ca dincolo de ideea de antrenament sau miscare, exista un stil de viata care influenteaza absolut tot. Iar abordarea ar trebui sa fie una holistica, adaptata fiecarei persoane in parte.

Motivatia unei schimbari, ma duce spre antrenament functional si nutritie, ajutat de diferite cursuri din domeniu.

Descopar aici, aceeasi bula care ma prinsese nu cu mult timp in urma. Simteam ca din toata povestea cu miscarea, nutritia si stilul de viata sanatos, lipseau foarte multe elemente.

Printr-o chemare foarte puternica, incep sa predau clase de Hatha Yoga, iar de aici totul se schimba complet.

Ajung in India, unde studiez in cursuri intense, Ashtanga Yoga, Pranayama, Mantra, Meditatie, Yoga Nidra, Filosofie si Asana cu Yogi Sunil Sharma si Yogi Kamal Singh la Tattvaa Yoga Shala in Rishikesh.

Tot in India, Rishikesh, alaturi de Swami Narayanananda – Dr Jose Rugue Ribeiro Junior, din Brazilia, in cadrul cursului Psihologia, Cosmologia Yoga si Ayurveda, in Parmarth Niketan Ashram si Anand Lok.

In Suddha Sabha Ashram, Brazilia, alaturi de Dr Rugue Ribeiro, studiez Ayurveda, Suddha Raja Yoga, Meditatia si scripturi Sanatana Dharma, pe o linie de Yoga numita Suddha Dharma Mandalam.

Tot in Brazilia alaturi de Gil Moraes Kehl, incep sa pun bazele masajului Marma si a studiului plantelor din Ayurveda.

Terapia si Nutritia Ayurvedica, alaturi de Dr Munillal Maurya – Hemadri Ayurvedic Center, Rishikesh, in Parmarth Niketan Ashram.

Aliniamentul Asana Yoga in stilul lui B.K.S Iyengar, alaturi de Usha Devi, cea care a studiat direct cu B.K.S Iyengar.

Alaturi de maestrul Andre Riehl,  incep în 2018 studiul Nidra Yoga, Mantra Yoga și Sanskrita, Yantra Yoga și Tantra Yoga pe o durata de 5 ani, in care aprofundez practici pe lineage-urile Udasin, Nath și tradiția Shaivaismului Kasmirian.

Din 2022 reprezentant al României in Federatia Europeană de Yoga, singurul român din aceasta instituție.

Master Trainer in tehnologia EMS pe Europa, SUA, America de Sud si Asia, in cadrul companiei FitExpress. Singurul EMS Master Trainer din Romania.

Pe langa aceste cursuri intensive de lunga durata, 2-3 luni, am mai participat la diferite cursuri de weekend, de meditatie, Ashtanga Yoga, Pranayama, Asana, Vedanta, Ayurveda, nutritie si coaching.

Dupa aceste experiente, imi schimb complet stilul de viata si aplic prin practica personala, zi de zi, un nou stil de viata, dupa principiile Yoga si Ayurveda, pe care tocmai le studiasem.

Construiesc alaturi de sotia mea, conceptul Miscarea de Piatra, un health brand, care cuprinde un studio Yoga cu servicii de terapie si nutritie Ayurveda, masaj, recuperare, plus un studio de fitness cu tehnologia EMS, cu motivatia de a oferi o schimbare din experienta si practica proprie.

Membru fondator al Asociației Miscarea de Piatra, cu care participam activ la dezvoltarea comunitatii locale si la implementarea unor idei sustenabile in materie de sănătate fizica, mentala, emotionala si spirituala.

O schimbare sustenabila fata de natura, holistica, cu tendinta de educare si coaching.

Cu un impact pozitiv asupra naturii, a sanatatii fizice, mentale, emotionale si spirituale.

profil-2a

SILVANA

Consultant certificat lactatie
consiliere pre&post natala

Articole Populare

Alege programul potrivit nevoilor tale.

Sustine

calatoria noastra

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si patreaza legatura cu noi!

Start typing and press Enter to search