Cine suntem?

Silvana Bârjovanu

Consultant certificat lactatie/ Consiliere pre&post natala

Vindecarea face parte din viața mea ca orice alt organ vital. M-a condus mereu spre cunoașterea atât a științelor exacte, cât și a celor spirituale. 

Am terminat o facultate cu caracter medical, dorind să cunosc îndeaproape mecanismul uman. 

Mai târziu, medicina alternativă, cea chinezească mai exact, m-a ajutat să îmi rezolv problemele grave de sănătate. Astfel, am realizat necesitatea ambelor; nevoia de îngrijire atât a trupului cât și a sufletului, un teritoriu ce și acum explorez, hrănesc, vindec.

Locul natal are o semnificație importantă pentru mine, de aceea m-am întors în Piatra Neamț, unde mi-am reînceput viața alături de soțul meu, Cătălin, și copilul nostru Marcus.

Marcus este motivul pentru care vă scriu. Alăptarea, ca multe alte aspecte din creșterea copiilor, ne poate lăsa neputincioși, confuzi și temători (sau frustrați) atunci când nu-i cunoaștem tainele. Eu mi-am dedicat efortul și timpul în studierea alăptării, pentru ca tu să te simți liniștită și încrezătoare. Astăzi fac parte din Asociația Consultanților în Lactație din România în drumul meu spre International Board Certified Lactation Consultant (IBCLC), iar voluntariatul în La Leche League mă ajută să te cunosc mai bine pe tine și pruncul tău.

Îmi doresc ca alăptarea să primească atenția cuvenită și eu sunt aici să te ghidez în această etapă ce o consider “fundația vieții” copilului tău

COSMIN

Founder / Yoga Teacher
E-RYS 500 hr / Ayurveda
Therapist

ANDRA

Fondator/ Ashtanga Vinyasa
Yoga Teacher RYS 500hr /
Health Coach

profil-2

SILVANA

Consultant certificat lactatie
consiliere pre&post natala

profil-1

MARIUS

Antrenor personal&grup

Start typing and press Enter to search