Education & Courses

Educatie pentru fiecare

Miscarea de Piatra inseamna Educatie pentru fiecare persoana sau grup cu care intram in contact. Conceptul de learning nu se afla doar in spatele serviciilor pe care le oferim, dar si in spatele practicii si a dezvoltarii noastre personale continue. Inainte de a oferi spre invatare/aplicare diverse tehnici sau informatii acestea sunt puse in practica zilnica si testate de catre noi.

In ultimii 4 ani, am oferit workshop-uri si seminarii in tara si in afara tarii pe urmatoarele teme: Life & Health Coaching, Nutritie, Antrenament EMS, Yoga, Ayurveda.

Aceste evenimente au fost organizate de catre companii, scoli, asociatii si grupuri private. In ceea ce oferim prin conceptul de learning si educatie se afla informatii si tehnici aplicabile vietii de zi cu zi, realitatii in care traim. Se ofera nu doar informatii, ci si intelegerea acestora si aplicabilitatea lor in diverse domenii de activitate. Educatia se refera la intelegerea universalitatii legilor si a stiintei dupa care functioneaza intreaga noastra viata, nu separarea realitatii in diverse categorii care intr-un final pot aduce noi conflicte.

Evenimente la care am participat

International Yoga Day Bucuresti, Workshop-uri la diferite studiouri de Yoga din tara si strainatate, Namaste India Bucuresti, Electric Castle, Garana Jazz Fesival, Dakini Festival,

retreat-uri de Yoga si Ayurveda din tara si strainatate, Belgia, Ibiza, India, diferite evenimente in care am oferit speech-uri si prezentari pentru companii, institutii publice sau grupuri private.

Suntem flexibili in a da mai departe invataturile dupa care ne ghidam viata, acolo unde este nevoie, cu pasiune.

Upcoming Events

Newsletter

Keep in touch with us by subscribing!

Start typing and press Enter to search