Support us

through our journey

Conceptul ONG-ului

Conceptul ONG-ului Miscarea de Piatra are in spate o filosofie foarte simpla: Give without hesitations, share without expectiations.

Scopul este sa fim cat mai aproape de comunitatea in care traim, pentru a crea un mediu si un exemplu in care a darui devine un reflex natural si nu o datorie.

Inca de la inceputuri, pe langa activitatea comerciala a companiei noastre, am construit si un ONG cu acelasi nume pentru diverse actiuni caritabile si activitati non-profit.

In portofoliul ONG-ului Miscarea de Piatra descoperim diverse actiuni si parteneriate cu Centrul Ion Creanga din Piatra-Neamt, orfelinate, sectii de pediatrie ale diferitelor spitale din Piatra-Neamt, Roman si Targu-Neamt.

Am desfasurat de asemenea si actiuni caritbaile pentru batrani si parteneriate cu diferite parohii din sate defavorizate din zona judetului Neamt si nu numai.

Totodata, am realizat 2 proiecte din fonduri nerambursabile de la Primaria Piatra-Neamt si Consiliul Judetean Neamt. Acestea sunt: Sanatate de Piatra, un proiect din anul 2016 in care au fost implicati 1500 de elevi de la aproximativ toate liceele din Piatra-Neamt si unde s-a discutat despre nutritie, respiratie, postura corecta si alegeri constiente si Uniti prin Miscare, realizat in anul 2016 cu sprijinul autoritatilor locale, prin care am construit un weekend plin de activitati sportive, nutritie, clase de grup, Yoga, arte martiale si dans, in Curtea Domneasca a orasului Piatra-Neamt.

Redirectioneaza

2% din impozitul pe alte
venituri decat cele salariale

FORMULARUL 200 >

Sponsorizeaza

20% din impozitul pe profit
poate sa ajunga la noi

LEGEA SPONSORIZARII >

Redirectioneaza

2% din impozitul pe venitul
din salariu

FORMULARUL 230 >

DATE FISCALE ONG MISCAREA DE PIATRA

CUI: 36459439
ADRESA: Strada Plevnei, nr 4, bl F10, sc D, ap 75,
Piatra-Neamt, Neamt, Romania

DONATII DIRECTE

CONT IBAN: RO64BRDE280SV57737212800
BRD, sucursala Piatra-Neamt

Newsletter

Keep in touch with us by subscribing!

Start typing and press Enter to search