Health Coaching & Equilibrium Therapy

HEALTH COACHING & EQUILIBRIUM THERAPY 

Un concept relativ nou, cu foarte mult marketing in spate in acest moment, care incearca sa te abordeze holistic, simplist, prin stabilirea unei fundatii solide a aspectului fizic sau de sanatate a vietii tale. 

Mai mult…

Life Coaching & Building Equilibrium

LIFE COACHING & BUILDING EQUILIBRIUM

Life coaching reprezinta momentul actiunii. Momentul in care depui efort si cresti. Ai sadit samanta, ai hranit-o cu intentii si incepi sa observi primele semne ale muncii tale. Al celui mai frumos inceput. Incepe sa creasca tot ce tu ai adus nou, odata cu viata ta.

Mai mult…

Wellness Coaching & Enjoying Equilibrium

WELLNESS COACHING & ENJOYING EQUILIBRIUM

Samanta plantata la timpul potrivit, adica primavara devreme, actiunea si munca depusa la timpul potrivit, adica vara, te pot trimite spre toamna cu bucuria ca vei avea o iarna linistita.

Mai mult…

Cum va putem ajuta ?

Miscarea de Piatra aduce in prim plan o intreaga experienta, nu doar servicii de fitness, wellness, coaching sau consultanta. Experienta este sustinuta de o baza solida, din trecutul nostru sportiv, profesional si personal. Tot ceea ce oferim vine din experienta noastra directa, fiecare serviciu fiind testat de catre noi in situatii diverse. Acestui cumul de experienta din vietile personale i se adauga cei 4 ani de activitate in brand-ul Miscarea de Piatra cu rezultate de exceptie pe partea de slabire, antrenamente personale sau de grup, workshop-uri de Yoga si Ayurveda, servicii de life si health coaching, schimbarea stilului de viata si preventia anumitor boli, respectiv abordarea holistica si naturista a difeirtelor afectiuni fizice, mentale si emotionale.

Am impartit totul in 3 pasi, care te pot indruma si sprijini exact unde ai nevoie. Primul, Health Coaching, cu care vom reusi sa iti gasim echilibrul starii generale de sanatate. Al doilea, Life Coaching, in care vom construi pe echilibrul starii generale de sanatate. Al treilea, Wellness Coaching, in care ne vom bucura impreuna de rezultatele celor 2 pasi anteriori, moment in care vei gusta cu pasiune din fiecare moment al vietii tale. In functie de situatie si moment, poti incepe de oriunde, de la orice pas, programele noastre fiind extrem de flexibile si adaptabile oricarei situatii in parte. Iar cand vorbim de sanatate, nu ne rezumam doar la sanatatea fizica, ci si la cea mentala, emotionala sau spirituala.

EMS Training by XBody NEWAVE®

 Beneficiile antrenamentului EMS.

Antrenamentul EMS (electro-mio-stimulare) face parte din valul de tehnologie care tocmai ne-a cuprins. Acest tip de antrenament are rolul de a ne activa musculatura si sistemul nervos, cu cel mai mic impact asupra articulatiilor, musculaturii si a sistemului energetic.

Dureaza doar 20 de minute si este cea mai buna optiune a celor care duc lipsa de timp, au dureri articulare, probleme cu greutatea sau nu au facut sport pentru o perioada lunga.

SESIUNI SCURTE
PROGRAM FLEXIBIL
CALORII ARSE
REZULTATE VIZIBILE

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si patreaza legatura cu noi!

Start typing and press Enter to search