Educatie & Cursuri

Educatie pentru fiecare

Miscarea de Piatra inseamna Educatie pentru fiecare persoana sau grup cu care intram in contact. Conceptul de learning nu se afla doar in spatele serviciilor pe care le oferim, dar si in spatele practicii si a dezvoltarii noastre personale continue. Inainte de a oferi spre invatare/aplicare diverse tehnici sau informatii acestea sunt puse in practica zilnica si testate de catre noi.

In ultimii 4 ani, am oferit workshop-uri si seminarii in tara si in afara tarii pe urmatoarele teme: Life & Health Coaching, Nutritie, Antrenament EMS, Yoga, Ayurveda.

Aceste evenimente au fost organizate de catre companii, scoli, asociatii si grupuri private. In ceea ce oferim prin conceptul de learning si educatie se afla informatii si tehnici aplicabile vietii de zi cu zi, realitatii in care traim. Se ofera nu doar informatii, ci si intelegerea acestora si aplicabilitatea lor in diverse domenii de activitate. Educatia se refera la intelegerea universalitatii legilor si a stiintei dupa care functioneaza intreaga noastra viata, nu separarea realitatii in diverse categorii care intr-un final pot aduce noi conflicte.

Evenimente la care am participat

International Yoga Day Bucuresti, Workshop-uri la diferite studiouri de Yoga din tara si strainatate, Namaste India Bucuresti, Electric Castle, Garana Jazz Fesival, Dakini Festival,

retreat-uri de Yoga si Ayurveda din tara si strainatate, Belgia, Ibiza, India, diferite evenimente in care am oferit speech-uri si prezentari pentru companii, institutii publice sau grupuri private.

Suntem flexibili in a da mai departe invataturile dupa care ne ghidam viata, acolo unde este nevoie, cu pasiune.

Urmatoarele Evenimente

untitleddesign

În ultimii ani am urmat calea voluntariatului in școlile din județul Neamț, unde am predat cursuri de Nutriție, Postură și Respirație, realizând că fundația copiilor noștri se construiește pe informații greșite, învechite sau greu aplicabile generațiilor tinere, in special pe partea de Nutriție.

Suntem perfect conștienți că nu există excelență când vine vorba de alegerile alimentare iar viața socială activă îi împinge pe copii și părinți spre anumite obiceiuri nesănătoase, ceea ce este de ne-evitat pentru era în care trăim.

De aceea venim în sprijinul părinților și al copiilor cu un curs inovativ de Nutriție si educație nutrițională care nu va aborda vechile idei și principii alimentare ci va incerca să creeze o relație de prietenie intre copii și părinți.

O relație de prietenie între alimente, obiceiuri alimentare, viață socială + foamea ca emoție necesară și instinct, nu dușman / bau – bau.

Călătorie Spirituală în India - Delhi, Agra (Taj Mahal), Rishikesh

Retreatul nostru de yoga din India îți oferă oportunitatea perfectă să-ți aprofundezi practica sau să experimentezi yoga pentru prima oară, alături de un grup de oameni asemenea ție.
Pe lângă practica de yoga, vei avea ocazia de a vizita și Taj Mahal, una dintre cele șapte minuni ale lumii.

Așadar, Rezan și Cosmin te invită să explorezi propria practică yoga, să te cufunzi în cultura hindusă, vizitând orașe prcum Agra și Rishikesh, să te relaxezi și să te revitalizezi într-un ashram de o frumusețe aparte, în orașul de referință pentru yoga – Rishikesh.

38a40019-e455-4ca5-9d44-75b009fd4dd2

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si patreaza legatura cu noi!

Start typing and press Enter to search