Sustine

calatoria noastra

Conceptul ONG-ului

Conceptul ONG-ului Miscarea de Piatra are in spate o filosofie foarte simpla: Give without hesitations, share without expectiations.

Cat mai aproape de comunitatea in care traim, pentru a crea un mediu si un exemplu in care, a darui, devine un reflex natural si nu o datorie.

Inca de la inceputuri, pe langa activitatea comerciala a companiei noastre, am construit si un ONG cu acelasi nume pentru diverse actiuni caritabile si activitati non-profit.

In portofoliul ONG-ului Miscarea de Piatra descoperim diverse actiuni si parteneriate cu Centrul Ion Creanga din Piatra-Neamt, orfelinate, sectii de pediatrie a diferitelor spitale din Piatra-Neamt, Roman si Targu-Neamt.

Actiuni caritbaile pentru batrani si parteneriate cu diferite parohii din sate defavorizate din zona judetului Neamt si nu numai.

Proiecte realizate din fonduri neramburabile de la Primaria Piatra-Neamt si Consiliul Judetean Neamt.

Sanatate de Piatra, un proiect din anul 2016 in care au fost implicati 1500 de elevi de la aproximativ toate liceele din Piatra-Neamt si unde s-a discutat despre nutritie, respiratie, postura corecta si alegeri constiente.

Uniti prin Miscare, un alt proiect realizat in anul 2016 cu sprijinul autoritatilor locale, prin care am construit un weekend plin de activitati sportive, nutritie, clase de grup, Yoga, arte martiale si dans, in Curtea Domneasca a orasului Piatra-Neamt.

Redirectioneaza

2% din impozitul pe alte
venituri decat cele salariale

FORMULARUL 200 >

Sponsorizeaza

20% din impozitul pe profit
poate sa ajunga la noi

LEGEA SPONSORIZARII >

Redirectioneaza

2% din impozitul pe venitul
din salariu

FORMULARUL 230 >

DATE FISCALE ONG MISCAREA DE PIATRA

CUI: 36459439
ADRESA: Strada Plevnei, nr 4, bl F10, sc D, ap 75,
Piatra-Neamt, Neamt, Romania

DONATII DIRECTE

CONT IBAN:  RO39PIRB2900753092001000

  FIRST BANK Piatra-Neamt

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si patreaza legatura cu noi!

Start typing and press Enter to search