Health Coaching
Equilibrium Therapy

Ce inseamna Health Coaching?

Un concept relativ nou, cu foarte mult marketing in spate in acest moment, care incearca sa te abordeze holistic, simplist, prin stabilirea unei fundatii solide a aspectului fizic sau de sanatate a vietii tale.

Acest concept are capacitatea de a te ajuta in diverse probleme, primare, existentiale. Iti oferim spre educare si intelegere tot ce se intampla in acest concept si in fiecare pas pe care il urmam. Prin metode si informatii de ultima ora din domeniul stiintific si prin accesarea sistemului holistic Ayurveda.

Diverse nevoi fizice, sau dorinta de a schimba ceva in aspecte existentiale, diverse probleme fizice sau de sanatate, diverse probleme emotionale sau mentale ?

Esti pe maini bune. Suntem aici sa te ajutam sa mergi mai departe cu mai multa incredere in tot ceea ce gandesti, simti si faci.

Aici, in inertia vietii tale, vom sadi impreuna, cu intentii pozitive, prima samanta constienta.

Beneficiile acestor terapii de Health Coaching

Mai multa incredere in tine, in fortele proprii, in sine. O atitudine curata si sanatoasa in fata fiecarei decizii a vietii tale. O cunoastere si un control mai bun al instinctelor tale primare. O stare de sanatate schilibrata care sustine un stil de viata ce se poate adapta pe nevoile tale profesionale si personale. O solutie clara, fara efecte adverse, in cazul unei probleme de sanatate, cu o abordare alternativa si holistica. Constructia unei fundatii sanatoase si a unui corp fizic puternic, pe care ulterior putem aduce imbunatatiri si progrese vizibile.

 

Health Programs

Alege programul potrivit nevoilor tale.

BLOG

Articole Similare

Alege programul potrivit nevoilor tale.

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si patreaza legatura cu noi!

Start typing and press Enter to search